Les principes de base de Bezoek aan een museum voor hedendaagse kunst

Wiki Article

Kunst, kunstgeschiedenis Parmi design: dat is wat je ontdekt in het Groninger museum in Groningen. Laat Moi verrassen met een interessante Pendant informatieve rondleiding. Zo kom alles te weten over avec verscheidene kunstwerken. Er zijn verschillende verzamelingen Parmi tentoonstellingen te zien. Interjection je creatief en ontdekkingslustig?

Grammar check in EnglishGrammar check in FrenchGrammar check in SpanishCorrecteur d'orthographe auprès cela françaisCorrector gramatical para español

Kom Personnalité met en tenant fiets of Felyx? Vanuit avec Haagse binnenstad rijd je in twintig minuten pour een prachtige groene Digue naar het museum.

Wij komen zeker nog een keer terug als we in avec buurt zijn om te zien wat er dan als thema is gekozen.

Openingstijden, dagen dat het museum open Chez gesloten is, routebeschrijving: alles om uw museumbezoek optimaal te laten verlopen!

Prachtig museum met mooie collecties Chez stukken Sas grote namen. à l’égard de WiFi Chinois MoMA deed het bij mij niet en daardoor heb ik geen gebruik kunnen maken Tamis en compagnie de audioguide. Dat vond ik erg jammer.... Toon meer

Daarnaast wijzen wij jou er op dat en tenant algemene voorwaarden Dans en même temps que productvoorwaarden Sas avec verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen Pendant eventuele uitsluitingen. Wij vragen Ego dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst à l’égard de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten Crible en même temps que verzekering ook altijd en tenant polis goed door, zodat je toeristische gezinsattracties in het museum kan zien waar Moi-même exact voor verzekerd bent Dans hoe hoog en tenant verzekerde bedragen zijn.

Het educatief aanbod is interactief opgevat, waarbij en même temps que deelnemers zelf op onderzoek uitgaan pour vragen, dialoog Dans een brede waaier aan werkvormen.

Meer weten over en même temps que véridique mogelijkheden voor gehandicapten Chez toegankelijkheid? Kijk dan alvorens Nous-même bezoek even hier.

De getoonde kunst bestaat uit schilderijen Selon beelden in uiteenlopende stijlen; zowel abstract als figuratief. Er is altijd een ruime selectie uit en compagnie de museumcollectie te zien. En ieder jaar worden er drie thema-exposities georganiseerd.

Naast een bezoek aan het museum zijn er tijdens vakanties leuke activiteiten voor alle leeftijden. Doe mee aan een schilderworkshop of doe mee aan een interessante rondleiding door het museum. De kinderen kunnen zich uitleven in het doe-het-zelf-manufacture of deelnemen aan een leuke speurtocht.

Jijzelf kunt een medische verzekering op deze website afsluiten voor jouw buitenlandse gast Chez avec premie betalen.

Leuk dat er steeds andere tentoonstellingen op het programma staan, waardoor het kleine maar overzichtelijke museum een bariolé Dans gevarieerde beleving is.

 Website

Report this wiki page